Fansen protesterar mot höjda biljettpriser

Att se högklassig fotboll på plats i arenan är någonting som är en dröm för många fotbollsfantaster. Dock kan detta bli betydligt mer kostsamt lagom till nästa säsong av Premier League, vilket mängder av supportrar har visat sitt missnöje till.

Inför lördagens match mellan Liverpool och Sunderland har supportergrupperna Spirit of Shankly och Spion Kop gått ut med uppmaningar om att fansen skulle lämna stadion i den 77:e matchminuten, som en symbol på missnöjet för de nya biljettpriserna. Såväl media som supportrar spekulerade kring hur det skulle bli kring manifestationen och det hela fick tydligt svar när matchen gick in i den specifikt utvalda minuten. Tusentals fans reste sig då från sina platser och begav sig mot utgångarna av arenan Anfields.

Dock ska det hela ha givit resultat, då det under måndagen kom uppgifter om att man planerar ett möte där man ska se över de höjda priserna och vad man kan göra åt dessa. Samtidigt planerar Football Supporter Federation (FSF) en ny protest, där fansen ska lämna arenorna i förtid vid samtliga PL-matcher för att visa sitt missnöje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *